Hírek, cikkek, vélemények egy helyen.
Írjunk szabadON!
Kézműves termékek eladása

A kézműves termékek valódi értéke

A kézműves termékeket hagyományos módon készítik, saját kezűleg, minimális gépi segítséggel. Az előállítás során fontos a szakértelem, a hagyomány és a kézi erő. Egy kézműves termék nem kell, hogy egyedi legyen, és nem számít az elkészített mennyiség sem, csupán az a fontos, hogy van, aki az arcát adja hozzá, felvállalja, hogy saját kezűleg készítette.

A készítő fontos tényező

Egy felmérés szerint a kézműves termékekért az emberek többsége hajlandó többet fizetni, ezzel is díjazva a befektetett munkát és időt. Sajnos ezt sok gyártó ki is használja, és olyan termékeket dob piacra, amelyek nagyon hasonlítanak a kézműves termékekre. Ezzel azt a benyomást keltik a vásárlókban, hogy egyedi termék kerül a kosarukba, de sajnos közben pedig átverés az egész.

A datbaby.hu weboldalon központi szerepet kap a használt kézműves termékek eladása. A hirdetők feltölthetik a vásárokon vagy kiállításokon vásárolt használt kézműves termékeiket, és tovább értékesíthetik őket. Természetesen a készítők, vállalkozók is regisztrálhatnak az oldalra, ahol megadhatják egy termék történetét, a készítés folyamatát, amitől valóban hitelessé válik az egész. A weboldal egyfajta bemutatkozó felületet is biztosít, amely nagyon fontos lehet azoknak a kézműveseknek, akik olyan terméket készítenek, amiből nagyon sok van a piacon. Az ő esetükben nem a termék, hanem a mögötte lévő készítő és annak története lesz az, ami a terméket érdekessé teszi.

Sajnos marketing nélkül nem könnyű érvényesülni a mai világban, ezért azt javasoljuk a kézműveseknek, hogy ne bújjanak el, regisztráljanak minél több weboldalra, és mutassák be a termékeiket és a képességeiket. A datbaby.hu weboldalon díjmentesen korlátlan mennyiségű hirdetést tudnak feltölteni, de akár kedvező áron ki is emelhetik őket.

Címke: Kézműves termékek eladása
Dátum: 2019-12-20