Hírek, cikkek, vélemények egy helyen.
Írjunk szabadON!
Modern technológia
Fontos tudnivalók a hűtőkamra használatához
Hűtőkamra

A használatból eredően a hűtőkamra bizonyos időközönként tisztítást igényel. A foltokat azonnal el kell távolítani a felületről ugyanis szigorú higiéniai feltételeknek kell megfelelnie. Bővebben »

Amit a Python nyelv tanulásáról tudni érdemes
Python programozás feladatok

A Python programozás feladatok a könnyebben megoldható példák közé tartoznak, ami miatt vonzó alternatívát jelent azok számára, akik korábban még soha nem programoztak. Bővebben »

Jobb helyezés prémium linkekkel
Prémium linkek

A weboldal tulajdonosok gyakran élnek a linképítés szolgáltatás lehetőségével. A linkek szerzése nagy segítséget nyújt abban, hogy a weblapok előrébb kerüljenek a Google rangsorában. Bővebben »

A PR cikkek felépítése
PR cikkek

A SEO-ban használatos tartalmakra nagy figyelmet kell fordítani, hiszen, hatást gyakorol az olvasókra. Nem csak a cikkek terjedelmét, illetve tartalmát kell tudatosan megválasztani, hanem a felépítésüket is. Bővebben »

Egyedi webáruház készítés felsőfokon
Webáruház készítés

Az utóbbi években nagyon megnőtt a bizalom az online áruházak iránt. Szinte minden nap indítanak új rendszereket, és elég nagy számmal vannak jelen a világhálón. Bővebben »

Hogyan zajlik a keresőoptimalizálás Győrben?
Keresőoptimalizálás Győr

Nem kell mást tenni, mint felkeresni a kisshonlapkeszites.hu weboldalt, és meg kell írni a szakembereknek, hogy milyen weboldalt és milyen kulcsszavakra kellene optimalizálni. Bővebben »

Milyen egy igazi linkmarketing?
Linkmarketing

Biztosan mindenki hallott már a linképítésről, ami a keresőoptimalizálás kapcsán szokott szóba jönni. A fogalom ismerős lehet, de kevesen tudják, mit is jelent valójában. Bővebben »

Digitalizáció a filmiparban
Film

Nemcsak a mozitermek lettek háromdimenziósak, hatalmas projektorokkal, hanem a filmgyártás folyamatát is átfonja ma már az informatikai megoldások sokasága. Bővebben »

A keresőalgoritmusok hatalma
Látogatók szerzése

Nagyon sok weboldal van már az interneten. Többségüket rendkívül kevesen látogatják. Nem elegendő tehát összedobni egy weblapot, a látogatókat oda is kell vonzani. Bővebben »

A nyelv és a technológia
Szövegelemzés

A számítógépes szövegfeldolgozás iránt egyre nagyobb a piaci igény. Szinte mindenütt szeretnék automatizálni az ügyfélszolgálatok munkáját, és erre ez a technológia kiválóan alkalmas. Bővebben »

Alfa-generációs kérdések
Számítógépes játékok

A 2010 után születettek, a „digitális gyerekek”, vagyis az alfa-generáció kifejezetten kedveli a virtuális tanulási környezetet, hiszen az érintőképernyővel már pólyáskorában megismerkedett. Bővebben »

Online programozás oktatás
C programozás

A modern világban teljesen normális dolog, ha valaki online vesz igénybe egy szolgáltatást, és ez már egyre inkább igaz akkor is, ha az oktatásról van szó. Bővebben »

Weboldal készítés felsőfokon
Weboldal készítés

Egy céges weboldal ma már annyira alapkövetelmény, hogy szinte természetesnek veszik az emberek. Sokan ha találkoznak egy új céggel, az első dolguk, hogy beütik a keresőbe, és felkeresik a weboldalát. Bővebben »