Hírek, cikkek, vélemények egy helyen.
Írjunk szabadON!
Modern technológia
2021-04-19
Fontos tudnivalók a hűtőkamra használatához

A használatból eredően a hűtőkamra bizonyos időközönként tisztítást igényel. A foltokat azonnal el kell távolítani a felületről ugyanis szigorú higiéniai feltételeknek kell megfelelnie. Bővebben »

2021-02-22
Amit a Python nyelv tanulásáról tudni érdemes

A Python programozás feladatok a könnyebben megoldható példák közé tartoznak, ami miatt vonzó alternatívát jelent azok számára, akik korábban még soha nem programoztak. Bővebben »

2019-11-20
Jobb helyezés prémium linkekkel

A weboldal tulajdonosok gyakran élnek a linképítés szolgáltatás lehetőségével. A linkek szerzése nagy segítséget nyújt abban, hogy a weblapok előrébb kerüljenek a Google rangsorában. Bővebben »

2019-10-16
A PR cikkek felépítése

A SEO-ban használatos tartalmakra nagy figyelmet kell fordítani, hiszen, hatást gyakorol az olvasókra. Nem csak a cikkek terjedelmét, illetve tartalmát kell tudatosan megválasztani, hanem a felépítésüket is. Bővebben »

2019-09-14
Egyedi webáruház készítés felsőfokon

Az utóbbi években nagyon megnőtt a bizalom az online áruházak iránt. Szinte minden nap indítanak új rendszereket, és elég nagy számmal vannak jelen a világhálón. Bővebben »

2019-09-10
Hogyan zajlik a keresőoptimalizálás Győrben?

Nem kell mást tenni, mint felkeresni a kisshonlapkeszites.hu weboldalt, és meg kell írni a szakembereknek, hogy milyen weboldalt és milyen kulcsszavakra kellene optimalizálni. Bővebben »

2019-09-05
Milyen egy igazi linkmarketing?

Biztosan mindenki hallott már a linképítésről, ami a keresőoptimalizálás kapcsán szokott szóba jönni. A fogalom ismerős lehet, de kevesen tudják, mit is jelent valójában. Bővebben »

2019-08-22
Digitalizáció a filmiparban

Nemcsak a mozitermek lettek háromdimenziósak, hatalmas projektorokkal, hanem a filmgyártás folyamatát is átfonja ma már az informatikai megoldások sokasága. Bővebben »

2019-08-12
A keresőalgoritmusok hatalma

Nagyon sok weboldal van már az interneten. Többségüket rendkívül kevesen látogatják. Nem elegendő tehát összedobni egy weblapot, a látogatókat oda is kell vonzani. Bővebben »

2019-07-16
A nyelv és a technológia

A számítógépes szövegfeldolgozás iránt egyre nagyobb a piaci igény. Szinte mindenütt szeretnék automatizálni az ügyfélszolgálatok munkáját, és erre ez a technológia kiválóan alkalmas. Bővebben »

2019-07-01
Alfa-generációs kérdések

A 2010 után születettek, a „digitális gyerekek”, vagyis az alfa-generáció kifejezetten kedveli a virtuális tanulási környezetet, hiszen az érintőképernyővel már pólyáskorában megismerkedett. Bővebben »

2019-05-30
Online programozás oktatás

A modern világban teljesen normális dolog, ha valaki online vesz igénybe egy szolgáltatást, és ez már egyre inkább igaz akkor is, ha az oktatásról van szó. Bővebben »

2019-05-24
Weboldal készítés felsőfokon

Egy céges weboldal ma már annyira alapkövetelmény, hogy szinte természetesnek veszik az emberek. Sokan ha találkoznak egy új céggel, az első dolguk, hogy beütik a keresőbe, és felkeresik a weboldalát. Bővebben »