Hírek, cikkek, vélemények egy helyen.
Írjunk szabadON!
Összes hír
2021-04-19
Fontos tudnivalók a hűtőkamra használatához

A használatból eredően a hűtőkamra bizonyos időközönként tisztítást igényel. A foltokat azonnal el kell távolítani a felületről ugyanis szigorú higiéniai feltételeknek kell megfelelnie. Bővebben »

2021-02-22
Amit a Python nyelv tanulásáról tudni érdemes

A Python programozás feladatok a könnyebben megoldható példák közé tartoznak, ami miatt vonzó alternatívát jelent azok számára, akik korábban még soha nem programoztak. Bővebben »

2020-08-10
Gyűjtsd az emlékeid Pandorával!

A Pandora hitvallása, hogy egy igazán stílusos nő az ékszereivel is kifejezi egyéniségét. A Pandora Moments kollekcióval emlékeid igazán egyedi formában hordhatod magaddal. Bővebben »

2020-05-29
Mire figyeljünk, ha szállást keresünk?

Amikor szállásra vadászunk az interneten, sok szempontot mérlegelünk. A győri szállások is sokfélék, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Bővebben »

2020-04-17
A papírhajtogatás művészete

A fejlesztő játékok, fejlesztik a kézügyességet, a térérzékelést, hat a bal és a jobb agyfélteke működésére. A kreativitás különféle emberi képességek együttes alkalmazása, szerveződése során jön létre. Bővebben »

2020-03-02
A franciaágy akcióról nem érdemes lemaradni

A minden szempontból tökéletes franciaágy beszerzése gyakran akadályokba ütközik. A probléma sokszor nem az, hogy az ember nem talál jó minőségű bútort. Bővebben »

2020-01-24
Optimalizálja irodája költségeit!

Az irodatechnikai eszközök beszerzése költségekkel jár, egy vállalkozás vezetőjének, illetve az iroda vezetőjének érdemes ezeket időnként áttekintenie, és ha szükséges, optimalizálnia. Bővebben »

2020-01-15
Ha megtörtént a baleset...

Akinek autója van, mindig aggódhat azért, hogy megsérülhet a járműve, akár saját hibájából adódóan, akár másik sofőr hibája miatt, a sűrű városi forgalomban még jobban kell vigyázni, nehogy összejöjjön egy koccanás. Bővebben »

2019-12-20
A kézműves termékek valódi értéke

A kézműves termékeket hagyományos módon készítik, saját kezűleg, minimális gépi segítséggel. Az előállítás során fontos a szakértelem, a hagyomány és a kézi erő. Bővebben »

2019-11-20
Jobb helyezés prémium linkekkel

A weboldal tulajdonosok gyakran élnek a linképítés szolgáltatás lehetőségével. A linkek szerzése nagy segítséget nyújt abban, hogy a weblapok előrébb kerüljenek a Google rangsorában. Bővebben »

2019-10-16
A PR cikkek felépítése

A SEO-ban használatos tartalmakra nagy figyelmet kell fordítani, hiszen, hatást gyakorol az olvasókra. Nem csak a cikkek terjedelmét, illetve tartalmát kell tudatosan megválasztani, hanem a felépítésüket is. Bővebben »

2019-09-30
Ezért vétek kihagyni a Bleach anime-t

A Bleach animációs sorozat nem véletlenül került bele a toplistás japán manga sorozatok közé, hiszen a megjelenését követően nem sokkal hatalmas népszerűségre tett szert. Bővebben »

2019-09-16
A szép fogakért tenni kell

Megbízható fogorvos Győr területén? Ha valaki nem szentel kellő figyelmet a megfelelő szájhigiéniára a mindennapokban, akkor annak bizony előbb vagy utóbb meg fognak látszani a következményei. Bővebben »

2019-09-14
Egyedi webáruház készítés felsőfokon

Az utóbbi években nagyon megnőtt a bizalom az online áruházak iránt. Szinte minden nap indítanak új rendszereket, és elég nagy számmal vannak jelen a világhálón. Bővebben »

2019-09-10
Hogyan zajlik a keresőoptimalizálás Győrben?

Nem kell mást tenni, mint felkeresni a kisshonlapkeszites.hu weboldalt, és meg kell írni a szakembereknek, hogy milyen weboldalt és milyen kulcsszavakra kellene optimalizálni. Bővebben »

2019-09-05
Milyen egy igazi linkmarketing?

Biztosan mindenki hallott már a linképítésről, ami a keresőoptimalizálás kapcsán szokott szóba jönni. A fogalom ismerős lehet, de kevesen tudják, mit is jelent valójában. Bővebben »

2019-08-26
Keressük a jó munkaerőt!

Versenyképes fizetés, jó munkatársi csapat, ingyenes kávé, üdítő – mit is kellene még beleírni egy álláshirdetésbe, hogy megteljen a toborzó elektronikus postaládája? Bővebben »

2019-08-22
Digitalizáció a filmiparban

Nemcsak a mozitermek lettek háromdimenziósak, hatalmas projektorokkal, hanem a filmgyártás folyamatát is átfonja ma már az informatikai megoldások sokasága. Bővebben »

2019-08-16
A képernyőt másképp olvassuk

Bekapcsoljuk a számítógépet, kezünkbe fogjuk a mobilt, görgetjük a Facebookot, és ömlik ránk a virtuális térből az információ. Minden megvan ahhoz, hogy elveszünk a rengetegben. Bővebben »

2019-08-12
A keresőalgoritmusok hatalma

Nagyon sok weboldal van már az interneten. Többségüket rendkívül kevesen látogatják. Nem elegendő tehát összedobni egy weblapot, a látogatókat oda is kell vonzani. Bővebben »

2019-08-08
A hírportálok felelőssége

Egy jó vagy rossz információ, amely a másodperc tört része alatt eljut a világ másik felére az interneten keresztül, meg tudja rengetni akár az egész világ pénzügyi piacait is. Bővebben »

2019-08-05
A home office titkai

Szellemi munkakörök sokaságában lehet már bármikor és bárhol dolgozni, ahol térerő és internet van. Amelynek, mint mindennek, vannak előnyei és hátrányai is. Bővebben »

2019-08-01
A hawaii pizza a legnépszerűbb nálunk

Száz ételfutárból vajon hány szállít pizzát? Bár részletes statisztikák erről nincsenek, azért sejtjük, hogy a futárok felének pizzásdobozok is vannak a táskájában. Bővebben »

2019-07-26
Tudsz-e jól viccet mesélni?

A nevetést, a humor minőségét, terjedését különböző elméleti kutatók is gyakran teszik vizsgálatuk tárgyává, sok filozófiai, pszichológiai, irodalmi tanulmány is született már erről a témáról. Bővebben »

2019-07-16
A nyelv és a technológia

A számítógépes szövegfeldolgozás iránt egyre nagyobb a piaci igény. Szinte mindenütt szeretnék automatizálni az ügyfélszolgálatok munkáját, és erre ez a technológia kiválóan alkalmas. Bővebben »

2019-07-11
Karrierépítés a jövő munkahelyén

Új típusú munkaerőre lesz szükség a jövő munkahelyein, a digitalizáció átalakítja a karrierépítés világát is. Mit kell majd tudnia az új munkaerőnek, milyen képességekkel kell rendelkeznie? Bővebben »

2019-07-01
Alfa-generációs kérdések

A 2010 után születettek, a „digitális gyerekek”, vagyis az alfa-generáció kifejezetten kedveli a virtuális tanulási környezetet, hiszen az érintőképernyővel már pólyáskorában megismerkedett. Bővebben »

2019-06-28
Meg kell győzni a vásárlókat

Egy jó termékleírás arra ösztönzi a vásárlókat, hogy rákattintsanak a webáruházban a vásárlási lehetőségre. Ezért úgy kell elkészíteni, hogy könnyen áttekinthető legyen. Bővebben »

2019-06-19
Hogyan rendezzük be az irodát?

Egy praktikusan berendezett iroda, ahol kellemes környezetben dolgozhatnak a munkatársak, egyértelműen termelékenységnövelő tényező. Bővebben »

2019-06-10
A startup-ok jövőképe

Az ötleteknek se szeri, se száma, melyre cégeket lehet gründolni. Meg is próbálják sokan, aztán menet közben kiderül, hogy egy kiváló ötlet bizony kevés a sikerhez. Bővebben »

2019-05-30
Online programozás oktatás

A modern világban teljesen normális dolog, ha valaki online vesz igénybe egy szolgáltatást, és ez már egyre inkább igaz akkor is, ha az oktatásról van szó. Bővebben »

2019-05-28
Résen kell lenni a számítógép szervizekkel is

Manapság már sajnos minden terület szakmailag felhígul, nehéz kiszűrni a jó és megbízható szakembereket. Szerencsére azért még vannak, de résen kell lenni. Bővebben »

2019-05-24
Weboldal készítés felsőfokon

Egy céges weboldal ma már annyira alapkövetelmény, hogy szinte természetesnek veszik az emberek. Sokan ha találkoznak egy új céggel, az első dolguk, hogy beütik a keresőbe, és felkeresik a weboldalát. Bővebben »

2019-05-23
Miért hasznos megtanulni programozni?

Miért dönt valaki úgy, hogy megtanul programozni? Célja lehet a karrierváltás, egy érdekesebb, kreatívabb munka végzése, magas jövedelem elérése, esetleg a szabadabb munkaidőbeosztás. Bővebben »

2019-05-04
Feljövőben az influencer marketing

Véleményvezér lett a magyar megnevezésük, ők azok, akik befolyásolják a „tömeget”, azokat, akik követik őket a blogjukon, vlogjukon, a Facebookon, az Instagramon, a Youtube-on, a Twitteren. Bővebben »