Hírek, cikkek, vélemények egy helyen.
Írjunk szabadON!
Bleach anime

Ezért vétek kihagyni a Bleach anime-t

A Bleach animációs sorozat nem véletlenül került bele a toplistás japán manga sorozatok közé, hiszen a megjelenését követően nem sokkal hatalmas népszerűségre tett szert nem csak a szigetországban, hanem Észak-Amerikában is. Csak idő kérdése volt, hogy a Kubo Tite keze nyomán születő alkotás Európa szerte is megnyerje magának az animációs filmek rajongóit.

Akciódús jelenetek, sorsdöntő csaták

Azok, akik látták a Bleach anime sorozatot, néhány kivételtől eltekintve egyöntetűen azon a véleményen vannak, hogy a manga nagyszerűen sikerült, mondhatni szinte felér a világszerte is ismert és közkedvelt alkotásokhoz, melyek neve beleivódott a köztudatba az évek alatt. Az epizódok tele vannak akciódús jelenetekkel, és bizony azok is megkapják, amit várnak, akik sorsdöntő csatákra, nagy vérengzésekre számítanak. Ennek ellenére a történet nem esik szét, az minden pontján tökéletesen megragadja a lényeget, és végig fenn tudja tartani a nézők figyelmét. A legfőbb karakterek sorsfordulatai, elkerülhetetlen találkozási szintén elképesztően különlegessé, egyedivé teszik a sorozatot.

Szórakoztató látványvilág, nagyszerű zenék

Ha tehát valaki előszeretettel tölti az idejét azzal, hogy izgalmakkal teli manga sorozatokat néz, akkor a Bleach anime is egy alapműnek számít, aminek minden epizódja szórakoztató élményeket nyújt. Az érdekesebbnél érdekesebb történetszálak, valamint a részletesen kidolgozott főszereplők mellett azért is megéri időt szakítani a sorozatra, mert lélegzetelállító látványvilággal és nagyszerű zenékkel örvendezteti meg azokat, akik leülnek a tévékészülék vagy a számítógép elé. Természetesen, mint ahogy más alkotások esetében, ezúttal is vannak olyanok, akik találnak hibát a jelenetekben vagy a cselekményben, de a többiek egyértelműen az egekig magasztalják a művet.

Címke: Bleach anime
Dátum: 2019-09-30