Hírek, cikkek, vélemények egy helyen.
Írjunk szabadON!
Pandora Moments

Gyűjtsd az emlékeid Pandorával!

A Pandora hitvallása szerint egy igazán stílusos nő az ékszereivel is kifejezi egyéniségét. A Pandora Moments kollekciót azért álmodták meg, hogy az emlékeid igazán egyedi formában hordhasd magaddal.

A moments angol szó, ami magyarul annyit tesz: pillanatok. A Pandora Moments kollekció - pandora karkötők és pandora charmok - életed legfontosabb, legmeghatározóbb mérföldköveinek állít emléket. Légy stílusos és hordd ékszerként azokat az emlékeid, amelyeket soha nem akarsz kitörölni az emlékezetedből! Ünnepeld a Pandora karkötővel az emlékeid!

A Pandora Moments-szel szentimentálisan ragaszkodhatsz a kedves emlékeidhez, ugyanakkor kifinomult, modern formában teheted mindezt. Csak pillants a csuklódra, és éld át újra a pillanatot!

A Moments kollekció lágy és kifinomult, akárcsak Te. Elegánsan legömbölyített formák, egyedi díszek, különleges dizájn jellemzi. Ne feledd, a Pandora Moments karkötőre csak a Moments charmok, biztonsági láncok, klipek, spacerek illeszthetők. Nem kompatibilis más kollekció darabjaival.

A Pandora karkötőkhöz, így a Pandora Moments kollekció darabjaihoz csakis kiváló minőségű fémeket használ a márka: valódi aranyat, 14 és 18 karátos arannyal futtatott fémötvözetet, sterling ezüstöt és oxidált sterling ezüstöt.

Bővebb info » Pandora Moments kollekció

Címke: Pandora Moments
Dátum: 2020-08-10