Hírek, cikkek, vélemények egy helyen.
Írjunk szabadON!
Győri szállások

Mire figyeljünk, ha szállást keresünk?

Amikor szállásra vadászunk, sok szempontot mérlegelünk. Az egyik természetesen a szobaár, hiszen a költekezést mindenképp a pénztárcánk vastagságához kell igazítani. Ugyanakkor fontos, hogy a szállás teljesítse az úticélunknak megfelelő speciális igényeket is.

Ha munkavégzés miatt töltünk távol otthonunktól néhány napot vagy néhány hetet vagy néhány hónapot mondjuk Győrben, akkor alaposan meg kell gondolni, mi is a fontos. Közel legyen a munkahelyhez? Tömegközlekedéssel vagy autóval megyünk-e? Kell-e esetleg a szállón is tanulnunk, van-e íróasztal a szobában? A wifi iránti igény napjainkban már természetes. Viszünk-e értékesebb tárgyakat magunkkal, zárhatók-e a szekrények, van-e értékmegőrző széf?

Turisták leszünk vagy dolgozni megyünk?

Ha turistáskodni megyünk, akkor jó, ha a látnivalókhoz közel, a belvárosban van a hotel, ahol lakunk. Ha tanfolyamot végzünk idegen városban, akkor csendesebb közegre vágyunk, hiszen az eredményes tanuláshoz koncentráció és nyugalom kell. Ha színházba megyünk, akkor eszünkbe jut, hogy az alkalmi ruhát vasalni is kellhet, kérdezzünk erre rá előre a szobafoglaláskor. A győri szállások is sokfélék, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, árban is, minőségben is.

Csillagok szerint

A szokásos csillagbesorolás támpontot adhat, hogy melyik hotelben mire számíthatunk. Egy egycsillagos, turista kategóriájú szálláson is kell lennie fürdőszobának, tévének, csomagmegőrzési lehetőségnek az előírások szerint. A kétcsillagosoknál már előírás a büféreggeli biztosítása, törölközők kitétele a fürdőszobában. A háromcsillagos besorolásnál elvárás, hogy a hotelben legyen idegen nyelven is kommunikációképes munkatárs, mosással, vasalással is kiszolgálják a vendéget kérésre, lehet plusz takarót kérni, és hasonlók. A négycsillagosokban bár is működik, fürdőköpenyt is adnak. Az ötcsillagosban pedig már majdnem minden van, amit a vendég szeme-szája megkíván...

Címke: Győri szállások
Dátum: 2020-05-29