Hírek, cikkek, vélemények egy helyen.
Írjunk szabadON!
C programozás

Online programozás oktatás

A modern világban teljesen normális dolog, ha valaki online vesz igénybe egy szolgáltatást, és ez már egyre inkább igaz akkor is, ha az oktatásról van szó. Lokálisan kevés lehet a jó szakemberből, utazni pedig eléggé időrabló dolog, így hát kézenfekvő megoldás az online oktatás.

C programozás oktatás kezdőknek online

A c-programozas.hu képzései kifejezetten kezdők számára készültek, olyanoknak, akik még soha nem programoztak, vagy éppen programoztak, csak elakadtak egy fejezetnél. Az online C programozás oktatás nagyon hatékony módszer lehet, hiszen hosszabb alapozó tanfolyamokat is el lehet végezni, de akár csupán egy-két órát is igénybe lehet venni. Konkrét szabály nincs, mindenki addig tanulhat, ameddig csak szeretne.

A képzések személyesen és online keretek között vehetőek igénybe, de sokkal gyakoribb az utóbbi módszer. Költséghatékonyabb, és a rugalmas időbeosztásnak köszönhetően nem vesz el felesleges időt sem a tanulótól, sem pedig az oktatótól. Az órák nem előre felvett videók, hanem egy interaktív képzés, ahol egyszerre csak egy diákra figyelnek. Kép- és hangátvitel segítségével már szinte olyan, mintha a tanár a tanuló mögött állna. Nincsenek unalmas elméleti alapok, helyette inkább folyamatos feladatmegoldás, már az első órától kezdve. A szükséges elméleti anyagot a feladatok megoldása közben tárgyalják meg, és csak annyit, amennyi mindenképp szükséges. Ezzel a módszerrel a diákok programozás közben sajátítják el az elméleti és gyakorlati ismereteket.

Az ellenőrzés is a kurzus része, folyamatos házi feladatokkal és azok ellenőrzésével jól látható és mérhető a fejlődés, ami a tanárok felé egy nagyon jó visszajelzés. A c-programozas.hu programozás tanárai lelkiismeretesen készítik fel a jelentkezőket a hétköznapi életben várható kihívásokra is, hiszen ők maguk is programozóként dolgoznak nap mint nap.

Címke: C programozás
Dátum: 2019-05-30