Hírek, cikkek, vélemények egy helyen.
Írjunk szabadON!
Laptop szerviz Tatabánya

Résen kell lenni a számítógép szervizekkel is

Manapság már sajnos minden terület szakmailag felhígul, nehéz kiszűrni a jó és megbízható szakembereket. Szerencsére azért még vannak, de résen kell lennie azoknak az embereknek, akik nem jártasak a témában, hiszen sok helyen csak arra mennek, hogy minél több pénzt hagyjanak ott a gyanútlan ügyfelek.

Megbízható laptop szerviz Tatabányán

Kutakodtunk egy kicsit, és megkérdeztünk jó néhány tatabányai lakost, hogy melyik szervizt ajánlaná barátainak vagy ismerőseinek. A legtöbben a ReelComp mellett szavaztak, nagyon meg voltak elégedve a munkájukkal, a hozzáállásukkal, és nem utolsó sorban a sebességükkel. Az esetek többségében még aznap elkészült a számítógépük, nem kellett sokáig nélkülözniük, és a díjszabás is nagyon kedvező. Nincs bevizsgálási díj és sürgősségi felár sem. Számukra az ügyfeleik elégedettsége az első, és mindent megtesznek azért, hogy ez így is maradjon.

A megbízható laptop szerviz Tatabánya területén is elérhető, és bárki igénybe veheti a szolgáltatásaikat. Lehetőség van időpontkérésre, de akár az azonnali ügyfélfogadás is megoldható. A szervezett munkának és a hozzáállásnak köszönhetően nincsenek várósorok, és akár 1 órán belül is elkészülhet a laptop vagy a személyi számítógép javítása.

A munka minden esetben egy ingyenes felméréssel kezdődik, ahol letesztelik az eszköz hardvereit, és csak ezt követően indul meg a javítás, vagy a szoftveres karbantartás. Szinte minden problémára megtalálják a megoldást, sőt ha az eszköz végképp javíthatatlan, akkor új termékek beszerzésével és értékesítésével is foglalkoznak. Az elvégzett munkára és az értékesített eszközökre is garanciát vállalnak.

A nem tatabányai lakosok számára is lehetőség van a szoftveres szolgáltatások igénybevételére, hiszen távsegítséggel könnyedén elvégezhető az adatmentés, vírusirtás, vagy bármilyen szoftveres hibaelhárítás.

Címke: Laptop szerviz Tatabánya
Dátum: 2019-05-28